Contact

Можете да не контактирате на следниот начин:

ХАЕМУС – Центар за научно истражување и промоција на културата
бул. Јане Сандански бр.109/1/37, Скопје, Република Македонија icon_facebook icon-twitter icon-youtube
Преку мејл: contact@haemus.org.mk
По телефон: 00 389 77 432 861

Доколку сте медиум, ве молиме да се информирате тука


Name:

Email:

Subject:

Message:Print Friendly, PDF & Email