Download photography

Почитувани,

за да го доловиме амбиентот на древниот римски период, во рамките на SCVPINI ROMANI направивме професионална фотосесија пред епиграфските споменици кои се пронајдени на една од некрополите на археолошкиот локалитет Скупи при создавање на денешниот ТЦ Лептокарија, а денеска се поставени пред Музејот на град Скопје. Фотографиите се сосема малку ретуширани, но е внимавано на историската реконструкција во поглед на изборот на материјали, облека, шминка, аксесоари и накит.

Дизајн на накит: Елена Доленц
Дизајн на облека: Магдалена Таневска
Фотографија: Vertigo Creative Photography & Video Solution

haemus_scupini-romani_8

Print Friendly, PDF & Email