In Media Res

 

Пишаа за фестивалот

19.09.2016 Уметност од жица| Фashionel.mk – https://goo.gl/B37DJX
scupini-roman_fashionel-mk_2

23.09.2016 Како живееле старите римјани, како изгледале римјанките? | Елизабета Арсоска – Вечер: https://goo.gl/O8yV8T

scupini_romani__vecer-mk_2

27.09.2016 Облечете се, јадете и уживајте еден ден како во древниот Рим | Весна Ивановска – Дневник: https://goo.gl/W2p3jP

18.10.2016 Шанса да живеете еден ден како во древниот Рим | Факултети.мк – https://goo.gl/SuQCKn

scupini_romani__fakulteti-mk_2

28.10.2016 Гостување во МТМ Тв кое се снимаше и ќе се емитува на 02.11.2016 во 21:20 ч.

scvpini_romani_mtm_tv

31.10.2016 САКАТЕ ФРИЗУРА КАКВА ШТО НОСЕЛЕ СТАРИТЕ РИМЈАНКИ: Секојдневието на старите Римјани скоцкано во Скопје (ФОТО) | Telegraf.mk – https://goo.gl/KndD3V

scupini_romani__telegraf-mk

31.10.2016 Фестивал на древната римска култура – Нова Македонија https://goo.gl/6rdP5D

01.11.2016 Гостување во живо во утринската на Сител ТВ

01.11.2016 Гостување во живо на Тв21

03.11.2016 Гостување во живо на Утринска на телма

Press Clipping – SCVPINI ROMANI

 

HAEMUS_Skupini_Romani_site_icon

Print Friendly, PDF & Email